Hvorfor kan sourcing i Kina stadig betale sig?

Cp Sourcing har arbejdet med sourcing og produktudvikling i Østen siden 2004.Gennem årene er vi jævnligt blevet spurgt, om det virkelig kan betale sig at flytte produktionen helt til Kina og fragte varerne hele vejen hjem igen.

Siden 2004 er der sket meget, men vi oplever selv en stor og fortsat stigende interesse for sourcing i Kina. Alene i de sidste 2 år har vi haft en omsætningsfremgang på vores sourcing-opgaver.

En af forklaringerne på at det fortsat kan betale sig er, at den teknologiske udvikling i Kina er i rivende vækst og der investeres ufatteligt store summer i forskning, innovation og udvikling. Derfor oplever vi også, at producenterne i Kina automatiserer og udnytter de nyeste, revolutionerende teknologier.

En anden forklaring er, at når det drejer sig om produktion, som indebærer mange manuelle (løn)timer, hvor et emne kræver håndtering af en produktionsmedarbejder, så kan det i særlig grad betale sig med outsourcing til Kina.

Produktionsmiljøet i Kina er fortsat attraktivt for langt de fleste sourcing-projekter

Vi har den rette erfaring og kan vurdere dit konkrete projekt og vejlede dig til den mest optimale løsning, som bedst kan betale sig. Uanset om producenten er dansk eller kinesisk.

Vi undersøger både det danske og det kinesiske marked grundigt, når vi får en ny opgave ind, afhængigt af hvad dine behov og ønsker er.

Ja tak. Jeg vil gerne have en uforpligtende snak om mulighederne