Fra tegnebrættet i Danmark til færdigt produkt i Kina

Har du en idé til et produkt, du gerne vil have produceret? En skitse, en færdig tegning – måske endda en prototype? Der kan være langt fra tanke til handling, når du kontinuerligt løber panden mod en mur hos danske producenter. Enten er det for dyrt, eller også kan det ikke lade sig gøre.

Den udfordring kender +Halle til. Virksomheden designer, producerer og sælger møbler over hele verden fra basen i Aarhus, og stolen Torno Chair, som er designet af Form Us With Love og består af en særlig aluminiumskonstruktion, kunne ikke produceres optimalt hos de sædvanlige producenter. Derfor henvendte COO Lars Erikstrup sig til CP Sourcing for at høre, om en af organisationens kinesiske samarbejdspartnere kunne løse udfordringen.

”Vi har egen produktion i Danmark og licensproduktion i USA og Australien, men ingen af vores samarbejdspartnere besad de rette kompetencer til at løse opgaven med Torno Chair. Vi har tidligere arbejdet sammen med Per og hans team fra CP Sourcing, og derfor ved vi, hvad de står for,” fortæller Lars Erikstrup, COO hos +Halle.

Og CP Sourcing’s værdier skinner da også tydeligt igennem i det endelige produkt – nemlig høj kvalitet og en flot finish. Vi har haft vores egne folk på samarbejdsfabrikkerne i Kina siden 2004, og derfor kan vi følge produkterne helt til dørs og sikre, at kunder som +Halle får præcis, hvad de har brug for.

Koordinering og gennemførelse af produktion i Kina

Det skal ikke være en hemmelighed, at det kan være en udfordring at producere i Kina – særligt for mindre virksomheder. God kvalitet kræver klar og tydelig kommunikation, og samtidig er det vigtigt med folk på fabrikken til at foretage kvalitetskontrol både under produktionen og inden afsendelse. Grundige overvejelser og stor indsigt i kulturen er derfor nødvendigt for at finde den rette samarbejdspartner i Kina.

Og det er lige præcis her, CP Sourcing har sin styrke.

Vi har et stort netværk af faste samarbejdspartnere i Kina, primært i Guang Dong-provinsen, der hver især har specialiseret sig på forskellige områder. Mange års erfaring gør det muligt at tilbyde produktion af delkomponenter såvel som færdige produkter, og vi har vores egne folk på stedet, så den endelige kvalitet altid stemmer overens med danske standarder.

”Hos +Halle har vi ikke ressourcer in house til at styre en produktion i Kina. God kvalitet er ikke noget, man kommer til ved at besøge fabrikken et par gange. Man skal virkelig vide, hvad der skal til – man skal være til stede på fabrikken, holde øje med produktionen, lave kvalitetskontrol inden afsendelse osv. Det er umuligt for en virksomhed som vores at gøre på egen hånd. Men det er muligt med CP Sourcing som samarbejdspartner,” siger Lars Erikstrup, COO.

Man kan spørge sig selv, hvorfor man så overhovedet skal producere på den anden side af jordkloden. Men det er ret enkelt: Her ligger enorme ressourcer i råvarer såvel som viden inden for produktion af plast, metal, glas og elektronik, og med den rette tilgang kan du få produkter af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Fra elektronik til boligtilbehør

Næsten uanset hvilken idé du sidder med, kan vi hjælpe dig videre. Vi har specialiseret os i de ressourcer, der er tilgængelige i Kina – metal, plast, glas og elektronik – og vi har samarbejdspartnere i landet, der kan producere alt fra high-end elektronik i højeste kvalitet til stort og småt boliginteriør med den smukkeste finish.

Har du kun idéen på plads, men ingen tegninger? Så hjælper vores tekniske designere dig. Har du brug for en prototype i 1:1, så laver vi den på vores danske eller kinesiske værksted. Ved du nøjagtig, hvordan dit produkt skal se ud, men har du ingen idé om, hvordan det skal samles og produceres – så hjælper vi dig.

Kort sagt kan vi være din sparringspartner igennem hele forløbet fra idé til færdigt produkt.

”Det, CP Sourcing kan, er at tage vores produkt hele vejen fra tegnebrættet til færdigemballeret produkt. Deres tekniske viden er på et højt niveau, og derfor kan de ikke bare løse de konstruktionsmæssige udfordringer, men også kommunikere det videre til produktionen i Kina. Det betyder, at vi kan komme med tegningerne fra vores designere og overlade den tekniske udvikling til CP Sourcing,” afslutter Lars Erikstrup, COO.

Har du lagt kimen til et produkt, du gerne vil se på hylderne, men mangler du de nødvendige kompetencer til at føre projektet – og ikke mindst produktionen – ud i livet, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog. Måske kan vi hjælpe.

Så har du en ide til en produkt du gerne vil have produceret? Tøv endelig ikke med at give Per et kald, så sidder han klar til at hjælpe.

Per H. Veile
CEO
Tlf. nr.: +45 41 10 68 08