Cp Sourcing er fortsat sponsor for cykelhold

Selvom kalenderen for det lokale cykelhold, Team coloQuick-CULT, endnu ikke annoncerer de kommende løb i 2017, betyder det ikke, at forventningerne til holdets præstationer i den kommende sæsons cykelløb er mindsket.

Holdet havde nemlig et fremragende år i 2016, hvor en lille gruppe ryttere sågar tog rejsen helt til Kina for at deltage i det krævende løb Tour of China, som er Kinas svar på Tour de France.

Her havde indehaver af Cp Sourcing, Per Veile, selv muligheden for personligt at følge holdets ryttere på de sidste 2 etaper og det var en ubeskrivelig oplevelse.

Eksponering af Cp Sourcing til over 1 milliard mennesker i 2016

Med Cp Sourcings logo på rytternes trøje i Tour of China fik Cp Sourcing en ubetalelig eksponering, idet den massive dækning af tour’en betød, at over 1.000.000.000 mennesker fulgte med!

Vi har valgt igen i år at sponsorere det lokale cykelhold og vi har også meget store forventninger til eksponeringen i den kommende sæson.

Som noget nyt i 2017 får Cp Sourcings logo en anden og mere synlig placering på rytternes t-shirt. Det betyder selvfølgelig i sig selv en bedre eksponering, hvilket vi er godt tilfredse med.

Vi glæder os til at følge holdet fra Team coloQuick-CULT igen i 2017.

Herunder kan ses et par screenshots fra et indslag, som TV MIDTVEST har lavet fra Team coloQuick-CULT’s træningslejr. Den opmærksomme seer vil se Cp Sourcings logo på højre side af rytternes trøjer.