Det kostede dyrt at forskrække en kineser!

Under et af sine mange besøg i Kina fik Per Veile sig en slem forskrækkelse – alligevel var det Per, der endte med at kompesere en kineser for netop forskrækkelse.

Per var ude at køre i sin bil og pludselig kom et 3-hjulet køretøj (billedet ovenfor) ind på vejbanen i den forkerte retning.

En påkørsel var uundgåelig, men heldigvis skete der kun materiel skade.

Da Per holdt ind til siden og tog kontakt til den kinesiske mand, blev det hurtigt nødvendigt med en tolk.

Derfor kontaktede Per sine folk på kontoret, som straks ilede til hjælp.

Den kinesiske mand – som altså havde kørt i den gale retning og lige ud foran Per – ville kompenseres fordi han blev forskrækket.

Pers folk ville ikke høre tale om kompensation, men manden ville ikke flytte sig før han havde fået kompensation på 300 kr.

Derfor blev Trafikpolitiet kontaktet pr. telefon og deres besked var klar:
‘Uha, det bliver meget besværligt, hvis vi først skal komme ud. For så skal vi beslaglægge bilen i nogle dage og vi kan først være der om ganske mange timer. Det letteste er, at I bare betaler ham’.

Som sagt, så gjort – dog forhandlede de sig frem til at 100 kr. var en mere passende kompensation. Større var forskrækkelsen trods alt ikke!

Det endte alligevel med at koste 3.500 fordi, forsikringen ikke ville dække skaden på firmaets bil, når nu man havde indgået forlig med manden.

Ja, selvom Cp Sourcing gennem mange år har rejst i Kina, kan man stadig blive overrasket (og forskrækket) over pudsige episoder.