You Name it we Make it

Når Per Veile og hans medarbejdere møder ind på kontoret, hvad enten det er i Durup eller i Kina, er det altid til en afvekslende hverdag, hvor fantasien sjældent kan leve op til at forestille sig hvilke opgaver, der mon lander i virksomhedens i forvejen brede portefølje af produkter og services.

Per Veile forklarer:

‘Når man som os beskæftiger sig med sourcing, produktudvikling og 3D printning er der sådan set ikke grænser for hvilke forespørgsler vi modtager fra vores faste og nye kunder.

Når jeg tager hul på dagens opgaver, kan jeg stadig blive overrasket over, hvor varierede og forskellige opgaver vi rent faktisk løser.

Den ene dag kan det være 3D print af en støbeform til urner. Den næste dag kan det være sourcing af metalstel til designmøbler.

Derfor er det altid spændende at gå på arbejde, for hver dag byder på nye opgaver. Kun vores kunders fantasi sætter grænsen for hvad vi beskæftiger os med. Det er derfor vores slogan er:

You name it – We make it.’

Cp Sourcing har mangeårig erfaring og ekspertise i at løse enhver opgave som underleverandør. Der fokuseres ikke på branche, dog med hovedvægt på produkter i plast, metal, glas, samt elektronik.

Men Cp Sourcing løser gerne alle typer opgaver og kan tilbyde en totalløsning til konkurrencedygtig pris uanset om det f.eks. drejer sig om en specialfremstillet urne i 3D print, produktion af komponenter til designermøbler eller andre opgaver indenfor sourcing og produktudvikling.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for at outsource og hvad Cp Sourcing kan tilbyde, kan du klikke på knappen nedenfor for at kontakte indehaver Per Veile.

Ja tak. Jeg vil gerne have en uforpligtende snak om mulighederne