7. år i træk som sponsor for DCC-SC

Danish Chamber of Commerce – South China

På kontoret i Kina sidder det kinesiske team på daglig basis og varetager en del af kontakten med et større antal producenter og samarbejdspartnere. Via e-mail og telefon koordinerer Kina-afdelingen løbende med Cp Sourcings indehaver Per Veile og de øvrige danske medarbejdere.

Men langt fra alt kan klares over en telefonlinje og internetforbindelse. Derfor rejser Per Veile jævnligt til Kina og det bliver til en hel del rejser og længere ophold i det sydlige Kina i løbet af året.

Derfor har Cp Sourcing gennem 7 år været sponsor og medlem hos erhvervsnetværket DCC-SC for danske virksomheder i Sydkina.

Via netværket kan danske erhvervsdrivende mødes til business events og andre sammenkomster, som f.eks. ved fejring af Sankt Hans og til den traditionsrige, årlige julefrokost.

Cp Sourcing er glade for fortsat at være sponsor af DCC-SC. Gennem netværket kan de sparre med en lang række store og små danske virksomheder, som også gør forretning i Kina.

Desuden giver det virksomhedens ansatte mulighed for at møde andre danskere i sociale sammenhænge efter en lang dag på kontoret, inden man trækker sig tilbage til lejligheden. Så netværket er også med til at sikre, at de danske forretningsfolk ikke sidder og føler sig ensomme på deres hotelværelser. Det vil Cp Sourcing gerne støtte op om.